مرکز شماره 3 آبادان از سال 1374 در پارک قدس افتتاح گردید و تا کنون فعالیتهای خود را در کارگاههای فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است .

در حا ل حاضراین مجموعه دارای  15992  جلد کتاب با مساحتی بالغ بر 760 مترمربع و دارای 2 سالن مطالعه و4 اتاق مخصوص برگزاری کارگاه و 1 سالن

اجتماعات می باشد .

  • ارائه خدمات :

اجرای فعالیتهای فرهنگی – هنری ویژه گروههای سنی 4 تا 18 سال با انجام فعالیتهای حقیقی و مجازی برای اعضا و برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی – هنری و ادبی می باشد .

  • بخش های مرکز :

سالن ورودی، سالن مطالعه کودک ، سالن مطالعه نوجوان ، سالن اجتماعات ، 4 اتاق ویژه برگزاری کارگاهها .

  • امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری
  • خدمات فراگبر : ندارد
  • روز و ساعت فعالیت :

مرکز یک شیفت و از ساعت 8 الی 14 فعالیت می کند . روزهای زوج ویژه دختران وروزهای فرد ویژه پسران می باشد .

  • پرسنل :

1 نفر خدمات ، 1 نفر مسئول مرکز ، 2 نیروی فرهنگی ، 1 نیروی هنری .

  • شرایط عضویت :

پرداخت شهریه 12000 تومان در مرکز حقیقی .

نشانی : آبادان – ایستگاه 4 – پارک قدس – نبش بهار 21 – کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان .   (  تلفن : 53330012  )

مسئول مرکز : مرضیه ململی نوترکی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/06/21 - 10:51
  • تعداد بازدید: 2111
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری ششمین نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی(خوشنویسی) کانون خوزستان

ششمین نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی (خوشنویسی) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، ششمین نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی (خوشنویسی) استان با موضوع «ترکیب در دو سطر نویسی» و حضور فروغ گلریززاده، مدرس و مربی هنری کانون استان و اعضای انجمن خوشنویسی، به میزبانی مرکز فرهنگی هنری کانون شماره یک اهواز برگزار شد.

گلریززاده در ابتدا برای مشخص شدن مفهوم سطر توضیح داد؛ به مجموعه کلمات و جمله‌هایی که روی خط کروسی قرار می‌گیرند، سطر گفته می‌شود و هر سطر ممکن است از یک یا چند جمله تشکیل شده باشد.

وی در ادامه اصول کلی ترکیب در سطرنویسی را، رعایت کرسی حروف و کلمات، رعایت فاصله حروف و کلمات، کشیده‌ها و جایگاه آن‌ها در سطر، پیوستگی حروف و کلمات و اتمام سطر یا خط زمینه معرفی کرد و افزود؛ در سطر نویسی، باید فاصله حروف و کلمات یکسان و یکنواخت نسبت بهم باشد تا سطر زیباتر و خواناتر شود.

ایشان کاربرد «دو سطر نویسی» را بیشتر در نوشتن شعر دانست و تصریح کرد؛ در نوشتن دو سطر یا یک بیت، باید قواعد سطر نویسی در هر دو سطر رعایت شود به‌طوری که فاصله دو سطر با دو مصرع از هم با توجه به طول هر سطر و ارتفاع آن حدود ۱۲ تا ۱۵ نقطه باشد.

مربی هنری کانون خوزستان در ادامه گفت: محل قرار گرفتن کشیده در سطرها به هنر خوشنویس بستگی دارد اما این نکته باید در نظر گرفته شود که اولویت کار زیبایی خط خواهد بود.

گلریززاده در پایان نکات مهم و کلیدی در خصوص محل شروع سطر دوم، چگونگی قرار گرفتن کشیده‌ها در سطر و تأثیر آن بر زیبایی نوشتاری را برای اعضا ارائه داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت